GIPS STONER, 5 kg, gipsinis glaistas

−7%
10,90 €
10,14 € \ vnt.
Gipskartonio plokščių siūlėms glaistyti be juostų. Sluoksnio storis nuo 2 mm iki 15 mm

Išparduota
10,90 €
10,14 € \ vnt.
Pristatysime iki penktadienio, gegužės 24 d.
Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio, paskaičiuojama prekių krepšelyje

Gipskartonio plokštėms glaistyti – nereikia naudoti papildomų armavimo juostų ar flizelino, kai plokščių kraštai yra gamykloje suformuoti. Sienų ir lubų paviršiams taisyti – rekomenduojamas gipso pagrindams, nedideliems gipso tinko, išlyginamųjų glaistų ar gipskartonio plokščių paviršiams taisyti.
Pagrindo rūšisa - gipskartonio plokštės su gamykloje profiliuotomis ar statybvietėje nupjaunamomis briaunomis, gipso tinkas ir išlyginamieji glaistai. PAGRINDINĖS SAVYBĖS
- elastingas
- sausas mišinys, modifikuotas specialiais polimerais ir atitinkamu celiuliozės pluošto kiekiu pagal numatytą naudojimo paskirtį. Pluoštas sustiprina ir sutankina kieto gipso struktūrą, padidina jo atsparumą galimiems įtrūkimams.
SKIEDINIO PARUOŠIMAS
Maišo turinį suberti į indą su vandeniu (proporcijos nurodytos Techniniuose duomenyse), palikti, kad visiškai susigertų, apie 3–5 min., tada 1 iki 2 minučių maišyti rankiniu arba mechaniniu būdu (gipso maišytuvu). Paruoštą masę sunaudoti per maždaug 60 minučių nuo paruošimo.

894007
Atlas
cm
vnt
3 - 5 d.d.
balta
glaistas
gipsiniai
sienos vidaus
5 kg
rankinis
2-15 mm
15

Klausimai / atsakymai

Nėra jokių užduotų klausimų


Jūsų klausimas sėkmingai išsiųstas mūsų komandai. Ačiū!

Užduokite klausimą

Kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir elektroninis paštas) svetainėje neviešinami. Jais vadybininkas išsiunčia atsakymą užklausos pateikėjui.

Užsakykite prekes iš gamintojų katalogų

Premium klasės prekių užsakymas unikalių sprendimų įgyvendinimui!