MONTER T-5, 5 kg, montavimo mišinys

  • 3 - 5 d. d.
−7%
8,50 €
7,91 € \ vnt.

8,50 €
7,91 € \ vnt.
Pristatysime iki pirmadienio, rugpjūčio 5 d. trečiadienio, rugpjūčio 14 d.
Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio, paskaičiuojama prekių krepšelyje

ATLAS MONTER T-5 - greitojo rišimo montažinis skiedinys

APRAŠYMAI
Elementams horizontaliuose ir vertikaliuose paviršiuose tvirtinti – pamatų varžtams, aptvarų stulpams, balkonų ir laiptų turėklams, inkarams, kabliams, kaiščiams, sprausteliams, laikikliams, langų, vartų ir durų vyriams, vandentiekio, dujų ir centrinio šildymo instaliacijų laikikliams, elektros instaliacijos elementams – elektros dėžutėms, dėžėms ir pan. Leidžia tvirtinti ir jungti betoninius elementus. Veiksmingai atkuria pirminę betoninių elementų, pvz., briaunų, formą.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS
● pradeda kietėti jau po 5 minučių ● yra labai patvarus ● nesukelia plieno korozijos, be chloro ● stabdo vietinį vandens sunkimąsi

PAGRINDINIAI PARAMETRAI
● sukibimas: ne mažiau negu 2,0 N/mm2 ● atsparumas gniuždymui po 1 val. ne mažiau nei 10,0 MPa ● tinka naudoti apie 5 min.

SKIEDINIO BE SMĖLIO RUOŠIMAS
Maišo turinį supilti į indą su nurodytu vandens kiekiu (apie 0,25 l/1 kg | apie 1,25 l/5 kg | apie 6,25 l/25 kg) ir išmaišyti grąžtu ar maišytuvu, kol gaunama vientisa konsistencija. Masę sunaudoti per maždaug 5 minutes.

SKIEDINIO SU SMĖLIU RUOŠIMAS
Maišo turinį išmaišyti su smėliu, kurio grūdelių dydis iki 2 mm, svorio santykiu 1:1. Išmaišytas sudedamąsias dalis supilti į indą su nurodytu vandens kiekiu (apie 0,25 l/1 kg | apie 1,25 l/5 kg | apie 6,25 l/25 kg) ir išmaišyti grąžtu ar maišytuvu, kol gaunama vientisa konsistencija. Masę sunaudoti per maždaug 5 minutes.

892011
Atlas
cm
vnt
3 - 5 d.d.
netaikoma
padidinto gniuždymo
grindys lauko, grindys vidaus
nešildomas pagrindas
5 kg
tradiciniai
1-25 mm
12

Klausimai / atsakymai

Nėra jokių užduotų klausimų


Jūsų klausimas sėkmingai išsiųstas mūsų komandai. Ačiū!

Užduokite klausimą

Kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir elektroninis paštas) svetainėje neviešinami. Jais vadybininkas išsiunčia atsakymą užklausos pateikėjui.

Užsakykite prekes iš gamintojų katalogų

Premium klasės prekių užsakymas unikalių sprendimų įgyvendinimui!