HOTER U, 25 kg, EPS klijavimo/armavimo mišinys

  • 3 - 5 d. d.
−7%
11,10 €
10,32 € \ vnt.

11,10 €
10,32 € \ vnt.
Pristatysime iki penktadienio, gegužės 17 d. pirmadienio, gegužės 27 d.
Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio, paskaičiuojama prekių krepšelyje

ATLAS HOTER U - polistireno ir XPS klijų skiedinys ir tinklui įleisti

APRAŠYMAI
Šiltinimo sistemų elementas. Šiltinimo sistemų klijai, kurie leidžia kloti armuotą sluoksnį arba klijuoti polistireno ar XPS plokštes ant visų klasių betono, dujinio betono, cemento, cemento-kalkių tinko ir netinkuoto mūro iš plytų, blokelių, tuščiavidurių plytų bei kitų panašaus tipo keraminių ar silikatinių medžiagų.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS
● geras sukibimas ● geresnis patvarumas dėl mikropluošto ● atsparūs įtrūkimams ir įskilimams ● taip pat grafitiniam polistirenui ● tinka netinkuotam ir tinkuotam mūrui

PAGRINDINIAI PARAMETRAI
● armuoto sluoksnio storis: 2–5 mm ● sąnaudos klijuojant plokštes 4–5 kg/m2 ● sąnaudos klojant armuotą sluoksnį 3–3,5 kg/m2 ● sukibimas su betonu sauso oro sąlygomis: 0,25 MPa ● sukibimas su polistirenu sauso oro sąlygomis: 0,08 MPa

KLIJŲ PARUOŠIMAS
Maišo turinį supilti į indą su atmatuotu vandens kiekiu (0,20-0,22 l/1 kg | 5,00-5,50 l/25 kg) ir išmaišyti gręžtuvu su maišikliu, kol gaunama vienoda konsistencija. Išmaišytus klijus palikti 5 minutes ir mente surinkus neišmaišytas liekanas nuo indo sienelių vėl išmaišyti. Taip paruoštus klijus būtina sunaudoti maždaug per 4 valandas.

903002
Atlas
cm
vnt
3 - 5 d.d.
netaikoma
polistirenui
standartiniai
25 kg
klijavimui/armavimui
12

Klausimai / atsakymai

Nėra jokių užduotų klausimų


Jūsų klausimas sėkmingai išsiųstas mūsų komandai. Ačiū!

Užduokite klausimą

Kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir elektroninis paštas) svetainėje neviešinami. Jais vadybininkas išsiunčia atsakymą užklausos pateikėjui.

Užsakykite prekes iš gamintojų katalogų

Premium klasės prekių užsakymas unikalių sprendimų įgyvendinimui!