36508SH0 SENSIA PRO, išmanusis pakabinamas klozetas su dangčiu

  • 3 - 5 d. d.
−25%
2 580,70 €
1 935,53 € \ vnt.

2 580,70 €
1 935,53 € \ vnt.
Pristatysime iki penktadienio, gegužės 24 d.
Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio, paskaičiuojama prekių krepšelyje

Išmaniosios funkcijos apjungiamos su elegantišku ir funkcionaliu dizainu!
Pakeiskite savo kasdieninę vonios kambario rutiną naudodami vandens natūralią valymo galią, mėgaukitės švelnia odos priežiūra bei gera savijauta ir komfortu.
Šiame prie sienos tvirtinamame modelyje, kur įdiegtos naujausios technologijos, WC funkcijos yra derinamos su bidė teikiamais patogumais.
GROHE Sensia Pro turi dvi atskiras savaime nusivalančias purškimo galvutes (tame tarpe ir Lady Spray), kurios turi reguliuojamą padėtį, srovės stiprumą ir vandens temperatūrą bei judančią ir masažuojančią sroves, šilto oro džiovinimo funkciją. Visa tai padės atrasti naują asmeninės higienos ir komforto lygį.
Tuo pačiu galite jaustis saugūs žinodami, kad Sensia Pro užtikrina aukščiausią švaros lygį dėka savo moderniausio keraminio paviršiaus: GROHE AquaCeramic danga pasižymi atsparumu nešvarumams, o GROHE HyperClean glazūra - antibakteriniu poveikiu.
Unikali ir galinga GROHE Triple Vortex vandens nuleidimo technologija naudoja tris vandens išleidimo angas, sukurdama tylų, galingą sūkurį, kuris pasiekia kiekvieną unitazo kampą, o berėmė WC puodo technologija nepalieka vietos mikrobams pasislėpti bei palengvina valymą.
Paverskite apsilankymus tualete maloniu potyriu dėka jūsų patogumui sukurtų funkcijų: automatinio dangčio bei sėdynės atidarymo, automatinio klozeto apšvietimo, automatinio antgalių valymo ir kalkių šalinimo programos.
Naudokite pridedamą nuotolinio valdymo pultelį ir leiskite GROHE Sensia Pro pakeisti tai, ką laikėte švara iki šiol.

705558
Grohe
38.7
61
40.3
cm
vnt
3 - 5 d.d.
blizgus
nedekoruotas
balta
klozetas išmanusis
VISUMA (komplektas)
netaikoma
pakabinamas
kietas, lėtai nusileidžiantis
specialus padengimas
18
keramika
apvali

Klausimai / atsakymai

Nėra jokių užduotų klausimų


Jūsų klausimas sėkmingai išsiųstas mūsų komandai. Ačiū!

Užduokite klausimą

Kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir elektroninis paštas) svetainėje neviešinami. Jais vadybininkas išsiunčia atsakymą užklausos pateikėjui.

Užsakykite prekes iš gamintojų katalogų

Premium klasės prekių užsakymas unikalių sprendimų įgyvendinimui!