GRUNTO-PLAST, 5 kg, universalus gruntas

  • 3 - 5 d. d.
−7%
13,20 €
12,28 € \ vnt.

13,20 €
12,28 € \ vnt.
Pristatysime iki pirmadienio, balandžio 8 d.
Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio, paskaičiuojama prekių krepšelyje

ATLAS GRUNTO-PLAST - sudėtingų pagrindų sukibimo sluoksnis

APRAŠYMAI
rekomenduojamas sudėtingų pagrindų gruntavimui, gerina klijų, hidroizoliacijos ir glaistų sukibimą su mažos įgerties, ypač glotniais ar senų PVC klijų ir dažų likučiais padengtais paviršiais ir pan., gerina sukibimą stipriai priglusdamas prie pagrindo ir naujai klojamų sluoksnių, riboja pagrindo įgertį, saugo naują sluoksnį nuo nepalankaus pagrindo poveikio, saugo medinius pagrindus nuo pernelyg didelio sudrėkimo – atsirandančio dėl kontakto su naujai klojamu šlapiu sluoksniu.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS
- Sudėtyje yra skaldos – kadangi žymiai išplečia sluoksnių efektyvųjį paviršių (sudaro grublėtą paviršių). - Pagerina sukibimą.

PAGRINDINIAI PARAMETRAI
- Sąnaudos: apytiksliai 0,3 kg masės 1 m2 - Aukšta adhezija min. 1,0 МPa

MASĖS PARUOŠIMAS
Gaminys yra paruošta naudoti masė. Nemaišyti jos su kitomis medžiagomis, neskiesti ir netankinti. Prieš pat naudojant masę išmaišyti konsistencijai suvienodinti.

895019
Atlas
cm
vnt
3 - 5 d.d.
netaikoma
giluminis gruntas
5 kg
12

Klausimai / atsakymai

Audrius, 2024 03 15, 11:32
Klausimas:
Sveiki, norėjau pasiteirauti, koks tinkamiausias gruntas būtų fasadui armuotam knauf klebenspachtel p misiniu?
Po to būtų dažomas, tai reiktų ir dažų rekomendacijos?
Iris (Saulius), 2024 03 15, 14:01
Atsakymas:
Laba diena, kadangi fasadas jau užarmuotas su minėtu Knauf mišiniu, Jums reiktų kreiptis į pardavėją, kad paaiškintų, kaip pasiruošti dažymui.

Deja, mes Knauf Klebenspachtel mišiniais neprekiaujame, tad negalime pasiūlyti produktų suderinamumo.


Rasa, 2022 05 13, 17:21
Klausimas:
Laba diena

norejau suzinoti - vonios sienos išklijuotos plytelėmis, norime atnaujinti vonią -
1 vieną sieną užklijuoti naujomis akmens masės 120*60 plytelėmis - kokias medžiagas naudoti ?
2. dalį plytelių išlyginti glaistu ar tinku ir gavus lygų pagrindą kaip sieną nudažyti kokiomis medžiagomis galima išgauti lygios sienos efektą ant senų plytelių ?
Iris (Saulius), 2022 05 16, 09:07
Atsakymas:
1. Nuo esamų senų plytelių reikia nuvalyti visus nešvarumus, riebalines dėmes ir pan. Pagrindą tepti su Atlas ULTRA GRUNT universaliu gruntu. Naujas plyteles klijuoti su Atlas Plus https://www.iris.lt/statybiniai-misiniai/9549-atlas-plus-nowy-25-kg-plyteliu-klijai.html arba Ceresit CM-17 https://www.iris.lt/statybiniai-misiniai/9501-ceresit-cm17-super-flexible-25-kg-plyteliu-klijai.html plytelių klijais.
Plytelių tarpams naudojamas glaistas Atlas KERAMINIS https://www.iris.lt/paieska?controller=search&s=atlas+keraminis arba Ceresit CE-40 https://www.iris.lt/paieska?controller=search&s=ceresit+ce40 glaistai.
2. Nuo esamo pagrindo (senų plytelių) reikia nuvalyti visus nešvarumus, riebalines dėmes ir pan. Pagrindą tepti su Atlas ULTRA GRUNT universaliu gruntu. Jam išdžiūvus sienas lyginti su cementiniu išlyginamuoju mišiniu Atlas ZW 330 https://www.iris.lt/49-grindims-lieti-lyginti/11471-zw-330-25-kg-islyginamasis-remontinis-misinys.html. Galimas sluoksnio storis 3-30 mm.
Kadangi tai vonios kambarys, tai zonas (po jų išlyginimo), kurios gali turėti kontaktą su vandeniu rekomenduojama tepti cementine hidroizoliacija Atlas Woder S https://www.iris.lt/statybiniai-misiniai/11455-woder-s-25-kg-hidroizoliacija.html arba Ceresit CR-65 https://www.iris.lt/statybiniai-misiniai/11327-ceresit-cr-65-25-kg-hidroizoliacija.html. Toliau šiuos paviršius galima nudažyti.
Dar labai svarbu tinkamai įrengti vonios kambario ventiliaciją.

Skaityti daugiau

Jūsų klausimas sėkmingai išsiųstas mūsų komandai. Ačiū!

Užduokite klausimą

Kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir elektroninis paštas) svetainėje neviešinami. Jais vadybininkas išsiunčia atsakymą užklausos pateikėjui.

Užsakykite prekes iš gamintojų katalogų

Premium klasės prekių užsakymas unikalių sprendimų įgyvendinimui!