ZM-ANTRACYTOWO-391, 25 kg, juodas klinkerio mūro mišinys

  • 3 - 5 d. d.
−7%
13,30 €
12,37 € \ vnt.

13,30 €
12,37 € \ vnt.
Pristatysime iki pirmadienio, balandžio 8 d. trečiadienio, balandžio 17 d.
Pristatymo kaina priklauso nuo prekės svorio, paskaičiuojama prekių krepšelyje

ATLAS KLINKERIO MŪRO SKIEDINYS - mūro skiedinys su trasu

APRAŠYMAI
Skiedinys neskatina druskų dėmių – skiedinys gaminamas aukštos kokybės grynojo portlandcemenčio su tufu (vulkaninės kilmės mineralu) pagrindu. Mažas maišymo vandens kiekis, tufas ir atrinktas rišiklis be priemaišų saugo skiedinį nuo druskų dėmių. Filtruota skalda – skiediniui gaminti naudojama kvarcinė skalda persijojama ir perplaunama, todėl iš žvyro grūdelių pašalinami nešvarumai,tirpiosios druskos ir kiti mineralai, kurie sukelia druskų apnašas.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS
● neskatina druskų dėmių ● netepa plytų paviršiaus ● klinkerio plytų mūro siūlėms mūryti ir glaistyti ● filtruotos skaldos pagrindu

PAGRINDINIAI PARAMETRAI
● sluoksnio storis: 6–40 mm ● atsparumas – M5 kategorija ● sąnaudos: - 34 kg skiedinio, kai siūlės storis 1 cm, - 40 kg skiedinio, kai siūlės storis 1,2 cm.

SKIEDINIO PARUOŠIMAS MŪRYTI ARBA SANDŪROMS GLAISTYTI
Maišo turinį suberti į švarų indą su nurodytu vandens kiekiu (sienų mūrijimas: 0,1-0,12 l/1 kg | 2,5-3,0 l/25 kg; siūlių glaistymas: apie 0,08 l/1 kg | apie 2,0 l/25 kg) ir maišyti gręžtuvu su maišikliu (arba betono maišytuve), kol gaunama vientisa konsistencija. Skiedinys tinkamas naudoti, kai tik išmaišomas, ir būtina jį sunaudoti maždaug per 3 valandas.

892017
Atlas
cm
vnt
3 - 5 d.d.
juoda
glaistas - mūro mišinys
25 kg
6-40 mm
12

Klausimai / atsakymai

Nėra jokių užduotų klausimų


Jūsų klausimas sėkmingai išsiųstas mūsų komandai. Ačiū!

Užduokite klausimą

Kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir elektroninis paštas) svetainėje neviešinami. Jais vadybininkas išsiunčia atsakymą užklausos pateikėjui.

Užsakykite prekes iš gamintojų katalogų

Premium klasės prekių užsakymas unikalių sprendimų įgyvendinimui!